Nordic Fire kachels

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat CV houtkachels, houtkachels en de populaire pelletkachels ontwikkelt en produceert. De kachels van Nordic Fire zijn van hoge kwaliteit. In de ontwikkeling van deze kachels zit jarenlange ervaring en deskundigheid. Het merk staat bekend om kachels met een hoog rendement door uitstekende verbranding. Nordic Fire is dan ook de grootste leverancier van pelletkachels in Nederland! Wij zetten de voordelen van Nordic Fire kachels nog een keer op een rij:

De voordelen van een Nordic Fire kachel

Nordic Fire pelletkachel: veel zuiniger

Naast dat de pelletkachels van Nordic Fire een mooi design hebben, en in ieder interieur passen, maar zijn ze ook ontworpen met de nieuwste technieken. De Nordic Fire pelletkachel is hierdoor een stuk zuiniger andere kachels. Het innovatieve Auto Pilot System zorgt voor een automatische regeling van pellets wanneer de juiste rookgastemperaturen zijn bereikt. U bespaart daarmee veel in het pellet verbruik. Bovendien bevat de pelletkachel een unieke quartz gloeispiraal. Door het gebruik van deze innovatieve gloeispiraal start de pelletkachel veel sneller op en is de rookontwikkeling minimaal.

Nordic Fire Hout CV kachel

Een houtkachel is een mooie bron van verwarming voor bijvoorbeeld uw woonkamer. Een moderne hout CV kachel van Nordic Fire kan worden aangesloten op uw bestaande CV systeem en zo meerdere ruimtes verwarmen. Bovendien kan een CV houtkachel worden gecombineerd met zonnecollectoren of een warmtepomp.
De houtkachels van Nordic Fire hebben een zeer hoog rendement. Bovendien blijft de ruit van de kachel altijd schoon door de schone verbranding. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit geldt voor de houtkachels van Nordic Fire een garantie van 5 jaar.

Advies kachel
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Neem contact op voor een vrijblijvend advies of kom langs in onze ruime showroom!